matildamollerstrom.blogg.se

Mina drömmar är att få utveckla mitt hästintresse för problemhästar, även att få arbeta med att hålla kurser inom det mer kreativa, handarbete. De två senaste åren har jag anordnat kranskurser inför jul. Otroligt roligt och inspirerande. Här kommer jag dela med mig av kunskaper, tips och information om det som komma skall. Ni når mig på 0708 922372 för frågor eller bokning. /Matilda

Njut av nuet!

Publicerad 2015-06-12 11:24:38 i Allmän,

Naturen har mycket att ge! Ut i naturen ø lyssna på fåglarna, hör de kvittra tillsammans med löven som fladdrar. Otroligt vackert ø avkopplande. Alla hör inte detta vackra pga stress, som gör att vi stänger ute det som finns omkring oss. Vi ser ø hör bara det som ska hända, det som hänt ø saker som vi ska planera, istället för att njuta i nuet ø lyssna till de som gör oss lugna.
Många blir stressade utav naturens ljud, kroppen är så uppe i varv ø hjärnan är på högspänn att detta känns som ännu ett stressmoment. Men vilket bara är ett ljud som bryter stressen ø spänningarna i kroppen, detta är jobbigt för många. Detsamma med avslappningsmusik. Tänk så mycket man missar, tänkt så mycket som vi går ovetandes om. Stanna upp ø njut i härliga tider, njut av allt som finns omkring. Släpp alla tankar om vad som hända skall eller vad som varit. Stanna upp...tänk efter....NJUT!

Njut nu av den fantastiska solen som sticker fram mellan varven, av att sommarvärmen närmar sig med stormsteg ø dessa sköna ø härliga kvällar! 

Ha en fortsatt fantastisk fredag!

/Matilda


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela