matildamollerstrom.blogg.se

Mina drömmar är att få utveckla mitt hästintresse för problemhästar, även att få arbeta med att hålla kurser inom det mer kreativa, handarbete. De två senaste åren har jag anordnat kranskurser inför jul. Otroligt roligt och inspirerande. Här kommer jag dela med mig av kunskaper, tips och information om det som komma skall. Ni når mig på 0708 922372 för frågor eller bokning. /Matilda

Avläsning på ditt djur

Publicerad 2015-05-22 12:59:50 i Djur,

Jag har alltid älskat djur ø alltid haft djur runt omkring mig. Uppväxt på hästgård ø hade en liten shetlandsponny som liten, som jag nu har med mig till vår egen gård. Därefter köpte familjen en islandshäst, vi fick en otrolig connection. Förstod varandra utan och innantill ø fortfarande när jag kommer hem till mamma ø pappa kommer han fram till staketet och vill att jag ska hoppa upp på ryggen. Han får en energi som han inte har med någon annan ø hela han lyser upp. En underbar häst till alla! Handikappsridning som hoppning. Han är så otroligt känslig ø lyhörd. Jag är så glad att jag fick chansen att ha honom i min uppväxt. Även det har gjort det lärorikt på vägen dit jag är idag.

Jag har alltid velat förstå djuren, främst hästar som är mitt största intresse, men så klart alla djur. Hund, katt, ja allt! De har så otroligt mycket att lära oss.
Har varit på några kurser för att lära mig ännu lite till hur jag ska göra, främst för att stänga av så man inte alltid behöver känna av djur ø människor, för man vill inte alltid kunna känna allt. Det tar så mycket energi utav en själv. 
En kurs var i Stockholm hos Birkan Tore, den andra var för hans syster, Ersin, som var hemma i Norra Sandby. Därefter har allt klarnat upp ø öppnat sig för mig. 

Min dröm har börjat förverkligats ø jag har fått kunder som vill att jag läser av deras djur. Ibland är det specifika frågor, varför de inte vill äta maten, varför de haltar, varför de beter sig på ett underligt vis som de inte gjort förut. Det finns mängder utav olika frågor som man har att ställa till sina djur, men ibland är det bäst att de får prata fritt om det som de har på hjärtat ø vill berätta för er. Det som ni behöver veta. Djuren kan läsa av er, vi kan inte alltid läsa av dom. De förklarar hur ni ska kunna förbättra situationen hemma, hur ni ska göra för att allt ska bli bra igen, hur ni ska göra för att Ni ska må bra. De har så oerhört kloka svar till er. Ta till er. De är med er i hemmet varje dag ø ser allt från ett annat perspektiv än ni själva. Djur vet vilket som är bäst, vi människor pratar med så många om saker ø ting att vi tillslut inte vet hur vi ska göra, för vi har fått så många olika förslag utav alla. 
Det är här jag strävar efter att vi ska lyssna till djuren ø se de efter djurens bästa ø inte människan. Att slå bort våra rädslor som är ett stort problem i våra relationer.
Även här har jag jobbat med några olika ryttare ø hästar. Vad de ska göra för att deras connection ska bli bättre. Vad de ska göra för att få problem att försvinna. Som att gå förbi skällande hundar, maskiner, för att man bara ska kunna ta en promenad i skogen med långt grimmskaft ø repgrimma. Som att hästen ska gå rakt upp i transporten utan frustation, stress och irritation från ägaren.
Många köper häst ø ska direkt upp på hästryggen, ja den är ju inriden, så varför inte. Men det är inte många som tänker på att hästen måste lita på dig först. Att se hur man arbetar tillsammans. Kunna se hur hästen rör sig ø du får se hur hästen reagerar på dina olika signaler. OTROLIGT VIKTIGT!!
När man sen hoppar upp på ryggen blir det ett helt annat samarbete ø hästen lyssnar på dina olika små signaler. 
Missförstånden på ryggen kan bli stora ø farliga. Det bygger på dåliga minnen ø rädslor som sätter sig i ryttarens minne. Utveckligen går långsammare ø man kan komma längre ø längre ifrån hästen.
Här vill jag kunna hjälpa till i er relation ø kanske till ø med börja om från noll. För att minnen ska raderas ø samarbetet ska bli bra. 
Det är desamma mellan människa ø människa. På en arbetsplats måste man lära känna varandra innan man börjar kräva fullt ut utav någon. Man behöver se vad de kan och vad de kan förbättra ø sen hjälpas åt med det. Precis detsamma med djur!

Avläsning på ditt djur, det gör jag på distans för att ingenting i omgivningen ska påverka mig. Inga ägare eller andra djur. 
Uppgifter jag behöver här är bara djurets namn ø ägarens mejladress, så skickar jag texten vidare där efter vårt samtal. Alltid lättare för ägaren att gå igenom det själv efteråt ø självklart är det bara att ringa om det skulle vara något man undrar över.

Om hästen har problem med stress, stelhet osv. Så kommer jag gärna ut ø hjälper er.
Om den har ont i rygg, nacke osv. Så kommer jag gärna ut ø hjälper er med en behandling. Ø ger tips på hur ni kan underlätta det för hästen.

Det är bara att höra av er om ni har några frågor ø prata gärna in om jag inte skulle svara just då så ringer jag upp.
Mobil: 0708 922372

/Matilda



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela